Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikasi:

www.gabfoods.net adresi üzerinden yapacağınız alışverişlerin sipariş formunda veya üye kayıt formunda iletişim bilgilerinizi (isim, adres, telefon, e-posta adresi gibi), finansal bilgilerinizi (kredi kartı bilgileri, hesap numarası) ve kişiye özel bilgilerinizi (vergi numarası, kimlik numarası vb.) girmeniz gerekmektedir.

İletisim bilgileri, sipariş ve üye kayıt formlarında yalnızca kullanıcılarımızla gerektiği zaman iletişime gecmek, ve firmamız hakkında (yeni ürün, kampanya, indirim vb.) haberler göndermek için kullanılacaktır. Bu bilgiler kesinlikle 3.kişilerce paylaşılmamaktadır. Kullanıcılarımız diledikleri zaman sistemimizden kayıtlarını sildirebilirler.

Finansal bilgiler, yalnızca kullanıcının onay vermesi halinde gerçekleşen ödeme işlemleri, fatura kesimi ve işlenmesi icin kullanılacaktır. Bu bilgiler kesinlikle 3.kişilerce paylaşılmamaktadır.

Kişiye özel bilgiler, kullanıcılarımızın sitemize giriş yapmasında ve gerektiği durumlarda kişinin kimliğinin doğrulanmasında kullanılacaktır. Bu bilgiler kesinlikle 3.kişilerce paylaşılmamaktadır.

İletişim bilgileri, siparişin kullanıcıya ulaşabilmesi için kullanılacaktır. Bu bilgiler yalnızca siparişin iletilmesini sağlayacak olan kargo şirketi ile paylaşılmaktadır ve bunun dışında diğer 3. kişiler ile paylaşılmamaktadır.

Kişisel Verilerinize İlişkin Bilgilendirme:

Gabfoods (Gabfoods Gıda Anonim Şirketi ) olarak, bize sağlamış olduğunuz tüm kişisel verilerinizi 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ve ilgili mevzuat kapsamında toplar ve işleriz.

Kişisel verileriniz sipariş, faturalandırma, teslimat ve ürün tanıtımları aşamalarında sizlere mevzuata uygun ve daha iyi bir hizmet verebilmek amacıyla toplanmaktadır ve işlenmektedir. İsim, adres, telefon ve kimlik bilgileriniz, siparişinizin size ulaşabilmesi amacıyla ve yalnızca kargo şirketi ile paylaşılır.

Kişisel verileriniz, yurtdışında bulunan server’larımızda depolanır, işlenmesini gerektiren sebepler sona erdiğinde ve bu sebepler sona erdikten sonra en geç 3 ay sonunda silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir. Ayrıca bize e-mail yoluyla başvurarak kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini, işleme amaçlarımızı ve kişisel verilerinizi bu amaçlar doğrultusunda kullanıp kullanmadığımızı öğrenebilir, duruma ilişkin bilgi talep edebilir, aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenebilir, eksiklik ve yanlışların düzeltilmesini talep edebilir, Kanun çerçevesinde silinmesini, yok edilmesini veya anonim hale getirilmesini isteyebilir, bu işlemlere ilişkin aktarım sağlanan üçüncü kişilerin bilgilendirilmesini isteyebilir ve mevzuattan doğan tüm haklarınızı kullanabilirsiniz.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

1
Hello!
Powered by